Det är väl dags för ett matinlägg nu eller vad säger ni?
Och det här MÅSTE ni testa! Tar inte alls lång tid att slänga ihop och superenkelt!
Idag har vi gjort ett nytt ryck med målningen här hemma, vill få färdigt innan vi åker till Cypern!
Tänk vad skönt att sitta där nere och sippa på en drink och veta att "allt" är klart därhemma...
vi jobbar vidare för att nå vårt mål!
Sommaren fortsätter att bjuda på underbart väder och ikväll grillade vi lite kycklingfiléer.
Till det ville jag prova göra fetaostpaket som jag hört talas om ska vara så gott och OM det var!!
Recept
2 pers
150 gram fetaost
1 tomat
1 feferoni
1 tsk oregano
myntablad, färska
svartpeppar, nymalen
1 tsk citronsaft + rivet skal
olivolja
Riv ett stort ark aluminiumfolie och vik det dubbelt. Lägg på hela fetostbiten.
Toppa med skivat tomat och strimlad feferoni.
Strö över oregano och några myntablad. Dra ett par varv med pepparkvarnen över.
Riv lite citronskal och strö över och pressa på några droppar saft.
Ringla lite olivolja över.
Vik ihop paketet ordentligt, var noga med att försluta kanterna väl.
Lägg på grillen i ca 5 min och öppna försiktigt.
Servera som förrätt tillsammans med en skiva vitlöksbröd eller som tillbehör till grillat.
Gudars så gott det var,
det salta och syrliga från citronen och fräscha myntan är bara sååå gott!!!
Till detta hade vi grillad kyckling och råstekt potatis kryddad med både timjan och rosmarin
(och salt och peppar så klart!)
Sparris med lite hyvlad parmesanost, mmmmm!!!
I'm in heaveeen!!
=D
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar