måndag 11 mars 2013

Pasta med strimlad lövbiff

Tycker ni om lövbiff, gorgonzola och dijonsenap? 
Då lovar jag att ni kommer gilla detta recept!

Härlig krämig smakrik sås och toppad med lite grovriven parmesanost blir det riktigt mumsigt, mmmm!!

Snabbt och lättlagat är det också, passar perfekt till fredagsmiddag! 


Recept
4 pers

Pasta, gärna bandpasta

300 g lövbiff
1 rödlök
50 g gorgonzola (eller mer om man vill - jag vill...)
2 dl creme fraiche
1½ msk dijonsenap
1 tsk kinesisk soja
1 dl hackad persilja
salt & svartpeppar

Riven parmesan

Pastan kokar du så den är precis färdig när rätten ska läggas upp på tallriken.

Strimla lövbiffen, skär löken i smala klyftor. Bryn detta i en stekpanna, salta och peppra.

Skär gorgonzolaosten i bitar och rör ner detta i stekpannan tillsammans med creme fraichen och senapen. Färgsätt med soja och strö över persiljan.


Servera med sallad till och toppa gärna köttet med lite parmesanost, såå gott!!

Ett glas rött till sitter inte heller fel...
;-)
~~~~~~~~~~~~~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar