lördag 9 juni 2012

Sent fredagsmys med plockmat

Hej på er godingar!

Igår efter jobbet drog jag och Magnus till brädgården för att köpa lite mer material till nya kröningslister som Magnus håller på att snickra ihop. Äntligen ska vi bygga bort de fula "krokoveserna" som sitter ovanför fönsterna idag! Redan första sommaren vi bodde här sa vi att de MÅSTE bort!!! Det tog bara 4 år men vi har inte direkt legat på latsidan med övriga saker i huset, alla 7 rum har nu fått sig en omgång med målning och tapetsering och diverse andra saker + byte av kök! Bild på kröningslisten kommer sen...


Sen åkte vi vidare till Örebro för att shoppa nya jeans till Magnus, när man väl är inne i Örebro så är det mycket man vill hinna med men tiden var knapp och vi stressade på! Inköpte låga Converse till sonen som han önskat sig, blåa blev det... blir fint till skolavslutningen tillsammans med hans nya Gant-skjorta jag köpte för flera månader sedan... bara hoppas nu att han fortfarande tycker den är fin! ;-))

Väl hemma igen avslutades kvällen i mysbyxor med lite plockmat, pecorino, brie, vitlöksost, kex... lite vindruvor och lufttorkad skinka och salami - och ett glas rött naturligtvis! Gott!


Nu ska jag börja förbereda för kvällens middag, får hit svärföräldrarna på lite mat ikväll, vi ska fira sommarlov! =)

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar